“Mūsu saule” 12 daļiņas – zeltītas plāksnes

Vides objekta “Mūsu saule” 12 daļiņas – zeltītas plāksnes – ir no Zasas atceļojušas uz Jēkabpils Mākslas skolu. Aicinām no 19.aprīļa līdz 19.maijam aplūkot ”mazās” saules, kas atgriezušās no Latvijas Nacionālais mākslas muzejs un Latvijas Banka rīkotās izstādes “Vērību zīmes”.

Jēkabpils Mākslas skolas 12 audzēkņu: Ādams Putniņš, Emija Geituse, Paula Amanda Bruža, Edgars Elksnis – no Aknīstes; Hugo Mikušāns, Rudīte Vasjurina, Kārlis Lācītis, Zita Godļevska, Dāvids Borovskis, Sanita Gabranova, Anne Zālīte – no Zasas; Elza Martinsone no Jēkabpils, darbi bija žūrijas atlasīto 369 interesantāko vidū un tika iekļauti vienotā vides objektā “Mūsu saule”, kas bija apskatāma pie Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Latvijas bankas simtgades veltītās izstādes “Vērtību zīmes” norises laikā no 2022. gada 9. oktobra līdz 2023. gada 15. janvārim.

Paldies Latvijas Nacionālajam mākslas muzejam, Latvijas Bankai un vides objekta idejas autoram māksliniekam Artūram Analtam. Vēlreiz lielumlielias PALDIES Jēkabpils Mākslas skolas pedagogiem Andai Svarānei, Evai Jočai un Baibai Brūverei-Kuklei par audzēkņu panākumiem šajā projektā.

Video ar vides objektu ”Mūsu saule”: