Modes skate Jēkabpils mākslas skolā

22.februārī Jēkabpils Mākslas skolā notika sen gaidīts, priecīgs notikums – MODES SKATE. Mākslas skolas 2.–6.klašu audzēkņi demonstrēja dažādās tehnikās veidotās T-kreklu kolekcijas. Katram uznācienam fonā skanēja audzēkņu pašu izvēlēta mūzika.

Pasākumu organizēja skolotāja un metodiķe Mētra Daume, direktors Ziedonis Bārbals un direktora vietniece izglītības jomā Sigija Šķēle-Tomiņa, iesaistījās visi pedagogi.

T-kreklu kolekcijas pieteica skolotāja Vēsma Lukstiņa, bet dīdžejs bija praktikante Džoisa Rebeka Rešetņikova. Modes skates pasākumā skatītāji redzēja 34 kolekcijas, to demonstrēšana notika divās daļās. Pirmajā grupā tērpus demonstrēja individuālo kolekciju autori un viņu draugi, katrā kolekcijā bija trīs T-krekli.

Pēc starpbrīža un pārģērbšanās ar interesantiem iestudējumiem savas kolekcijas demonstrēja audzēkņi, ko bija veidojuši grupu kolekcijas.

Pēc uzstāšanās Mākslas skolas direktors pateicās par milzīgo darbu, kura rezultātā tapuši interesantas un dizainiski spēcīgas tērpu kolekcijas, tika apbalvoti arī pēc Valsts konkursa I kārtas darbu vērtēšana komisijas izvirzītajiem laureātiem 1. un 2.vietu ieguvēji. Noslēgumā audzēkņiem, kas piedalījās modes skatē notika bankets.